Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در کشور تاریخ آزمون های حضوری را اعلام کرد.

به گزارش برنا؛ علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به آخرین وضعیت ویروس کرونا گفت: به پیک بیماری رسیده ایم و در حال عبور هستیم و روند نزولی را طی می کنیم.

او افزود: امیدوارم رعایت پروتکل ها ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه پیک بیماری بلند بود اما هنوز علی رغم نزولی بودم میزان بستری بودن زیاد است ولی ورودی کم شده است.

رئیسی با بیان اینکه در حال حاضر 46 شهر قرمز، 263 شهر نارنجی و 139 شهر زرد داریم تصریح کرد: 26 استان روند نزولی است و 6 استان دیگر گرچه به قله رسیده ایم اما هنوز روند نزولی نشده است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: در شهرهای خراسان شمالی، آذربایجان شرقی، هرمزگان و تهران نیاز به دقت و مراقبت بیشتری دارد و تقریبا به اوج بیماری رسیده اند و فعلا روند صعودی متوقف شده است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به برخی مصوبات گفت: تردد روزهای منتهی به عید فطر مطرح است که از روز سه شنبه ساعت 14 منع تردد تا شنبه ساعت 12 داریم و شامل همه شهرها می شود و جریمه ای که قائل هستند در شهرهای قرمز 1 نارنجی 500 و زرد که قبلا جریمه نداشت الان 500 است و تردد ممنوع است و در صورت تخلف جرائم شاملش می شود.

یکی از مهم ترین مولفه ها برای شیوع بیماری منع تردد است.

شهرهای قرمز فقط مشاغل گروه یک و نارنجی یک و دو فعال بودند. در شهرهای قرمز و نارنجی مشاغل یک و دو به مدت دو هفته دیگر می توانند فعال شوند. اگر صنفی تخلف کند در شهر قرمز 3 هفته و ارنجی 2 هفته پلمب می شود.

مصوب شد از امروز ساعت 14 سامانه برای افراد بالای 80 سال سن که تا حالا واکسن نزده اند فعال می شود و اطلاعات خود را برای واکسیناسیون ارائه کنند. هیچ گونه نیازی برای ثبت نام وجود ندارد و همکاران ما تماس می گیرند.

گروههای بعدی هم به صورت این نیست که 80 ساله ها نوبتشان بسوزد و اگر 75 سالهها نوبتشان بشود به 75 سال به بالا تزریق می شود. از تجمع پرهیز شود. همه دستگاه ها موظف هستند که مکان ها و سالن های خود را برای واکسیناسیون دراختیار قرار بدهند به خصوص وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و وزارت ورزش و جوانان این اقدام را انجام دهند.

بیش از 3800 نفر که به صورت غیر قانونی وارد ایران شدند بازگشت داده شدند تا مقابل شیوع ویروس جهش یافته را بگیریم.

آزمون ها دو قسمت هستند. یکی زیر نظر آموزش و پرورش و دیگری وزارت علوم است. کنکور سراسری در تاریخ 9،10، 11 و 12 تیرماه سال جاری برگزار می شود.

رئیسی تاکید کرد: ستاد مقابله با کرونا این رای را ارائه داد. آزمون های دیگری مانند ارشد ناپیوسته در تاریخ 6،7 و 8 مرداد ماه برگزار می شود. کاردانی ناپیوسته 22 مرداد، آزمون وکلا دادگستری 25 تیرماه، نظام مهنسی 13،14 و 15 مرداد ماه برگزار می شود. آزمون های تحت نظارت آموزش و پرورش پایه نهم 27 اردیبهشت تا 24 خرداد ماه به صورت حضوری، آزمون پایه دوازدهم در 27 اردیبهشت تا 24 خرداد به صورت حضوری، آزمون های سنجش ملی پایش 25 اردیبهشت ماه به صورت حضوری، سمپاد 20 و21 خرداد برگزار و مرحله دوم المپیاد 24 و 25 اردیبهشت و مرحله دوم 23 تا 25 خرداد ماه به صورت حضوری برگزار می شود.

//در حال تکمیل

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کنکور رئیسی کرونا سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار می شود صورت حضوری آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۲۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • آزمون انتخابی تیم‌های کایاک زیر ۲۳ سال و جوانان برگزار شد
  • زمان قرعه‌کشی جام جهانی فوتسال مشخص شد
  • برگزاری جشنواره جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد